Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Organizace Oktagon MMA se rozloučila se zápasy na pražské Štvanici v pořádném stylu. Na turnaji proběhly zápasy s jedněmi z největších hvězd této organizace.

Třešničkou této události byla žádost o ruku. Bijec Losene Keita si z titulového zápasu odnesl zlomenou nohu, ale ani tohle zranění ho nezastavilo, aby poklekl před svou partnerkou, Miss Belgie 2021 Kedist Deltour, která mu řekla „ANO“.

Na „nejkrásnějším turnaji roku“ měl bitvu také Karlos Terminátor Vémola (38), který se vrátil do klece po prohře s Patrikem Kinclem. Největší oporou mu byla hned u klece manželka Lela Ceterová (34), se kterou oslavili nejen vítězství, ale také první výročí svatby. Známá blondýnka se navíc objevila ve společnosti poprvé od operace hýždí. Na turnaj vynesla černý overal, který dokonale obepínal její štíhlé křivky.

Do černých barev se tentokrát zahalily téměř všechny známé osobnosti. Jako modelka Natálie Kotková (30) nebo Kristýna Schicková, která dorazila na turnaj s manželem. Hvězda Survivoru, ale také Oktagonu Kateřina Klinderová alias Kundosaki zvolila zahalenější model než v pátek, přesto se jí pod průhledným topíkem rýsovala sexy podprsenka. Sobotní turnaj si nenechala ujít ani Renata Langmannová (37), Kateřina Průšová (40), tenistka Karolína Muchová nebo politik Andrej Babiš.

Reklama

Další články

Načítám