Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už deset let tvoří krásný pár a z toho šest ještě krásnější rodinku. George Clooney (62) a jeho okouzlující manželka Amal (45) společně se svými dětmi vyrazili na místo, které je pro hollywoodského herce srdcovou záležitostí – do Itálie k jezeru Como. Clooney tam vlastní malebnou nemovitost, kam rád zve i své přátele. Tentokrát si ale očividně vychutnává především rodinné chvilky...

Manželé a jejich šestiletá dvojčata Elle a Alexander si v pátek užívali plavbu po jezeře. Herci to v modrém polo tričku a modrých zrcadlovkách na očích náramně slušelo. Se svým pečlivě upraveným strništěm a moderním sestřihem vypadá mladistvě a sexy. Jeho žena byla v černých letních šatech a slamáku zase vzorem elegance, a to za všech okolností. Neméně styloví byli i jejich potomci.

Rodák z Kentucky, jenž se příští rok objeví v thrilleru Wolves s Bradem Pittem, se loni v rozhovoru pro CBS Mornings vtipně rozpovídal o zásadním pochybení, které s Amal směrem ke svým dětem udělali. „Udělali jsme příšernou chybu. Učili jsme je italsky, ale my neumíme italsky. Takže jsme je vyzbrojili jazykem, kterým nám mohou ublížit,“ žertoval Clooney, který se před dvěma lety rozplýval v podcastu s Marcem Maronem na Entertainment Tonight nad tím, jak mu Amal změnila život.

„Nechtěl jsem mít děti a pak mi do života vstoupila tato výjimečná lidská bytost a já se bláznivě zamiloval. Od chvíle, kdy jsem ji potkal, jsem věděl, že všechno bude jinak. V první chvíli, kdy jsem ji poznal, jsem si řekl, že je to ta nejneobyčejnější, nejchytřejší, nejskvělejší a nejkrásnější žena, jakou jsem kdy potkal,“ neskrýval obdiv ke své vyvolené herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám