Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sabina Laurinová (52) neodmyslitelně patří k českým pohádkám. Několikrát se ukázala jako princezna a díky těmto rolím ji tak lidé v Česku pořád vidí. Sympatická blondýnka se teď pochlubila snímky v několika šatech, kde vypadá opravdu pohádkově. Navíc vynikla její perfektní postava.

Herečka se ukázala v růžových, fialových, ve světle modrých a v tmavě modrých šatech. Róbu si vybírala na Den Princezen zámku Slavkov, který probíhá v tento den. Lidé nejvíce žasnou nad tím, že Sabina vypadá po letech pořád stejně, jako když hrála princezny. Má dokonce stejnou velikost šatů, jako její dvě dcery Valentýna a Mája. „To je pravda, my jsme se sjednotily. Dcery vyrostly, dokonce mě přerostly, já se zas už snižuji, takže jsme se dorostly a můžeme si půjčovat šaty,“ smála se nedávno během rozhovoru pro Super.cz.

Nabízí se tak otázka, jak se herečka udržuje fit? „Herecký život je v tomhle velmi nedisciplinovaný, protože udržet si kvalitní stravu v tom tempu, ve kterém žiji, málokdy jde. Často se vracíte v jedenáct večer ze zájezdu, a tak se to řeší různým způsobem. Snažím se jíst všechno, ale všeho s mírou. Když cítím, že už něco nedopnu, tak se musím trochu omezit. Nikdy jsem neměla problémy s váhou, ale co nebylo, může kdykoliv přijít,“ doplnila tehdy Sabina Laurinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám