Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová (56) se nedávno vrátila z dovolené snů. Po 27 letech se vrátila na Maledivy, které tehdy navštívila se zesnulým Jiřím Pomejem. Ještě před odletem do exotiky podstoupila další důležité vyšetření.

Tři roky bojovala představitelka legendární Jasněnky s rakovinou prsu. I po ukončení léčby a operaci musí chodit na průběžná vyšetření a o svém zdravotním stavu pravidelně informuje své fanoušky. Jinak tomu nebylo ani tentokrát.

„Před dovolenou jsem prošla úspěšně vyšetřením CT. Děkuju Petru Neužilovi za dobré zprávy a péči. Ač ovlivněná přístupem Ivo Šmoldase, který své neduhy komentuje : “To jsem rád, to jsem ještě neměl,” jsem raději, když žádné nejsou,“ svěřila se úsměvně herečka, která je velká bojovnice.

Nejen na sociálních sítích podporuje Míša Kuklová i další ženy, které si procházejí podobnou nemocí. „Obracejí se na mě onkologické pacientky. Jsem s nimi schopná vést rozhovor přes kameru, ale vznikají mezi námi někdy i přátelství a setkáváme se osobně,“ svěřila se Super.cz před časem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám