Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Vémola (38) se vrací po prohře s Patrikem Kinclem opět do klece. Tentokrát se utká na nejkrásnějším turnaji organizace Oktagon MMA, tedy na pražské Štvanici.

Pouhých pět dní před oficiálním vážení mu zbývalo zhubnout 10 kilogramů. S těmi nakonec zamával jako mávnutím kouzelného proutku, navážil a těší se do boje, za který získá pohádkovou finanční odměnu. Ta se může pohybovat v milionech.

O jakou přesnou částku jde, to zůstává jen mezi Vémolou a Oktagonem. Přesto alespoň prozradil, že si za ni „po vítězství“ pořídí vysněné auto, za které může dát víc než jeden a půl milionu korun.

„Já si po zápásu musím udělat radost, miluju americká auta, celý život jsem je miloval. Když jsem začínal s Lelou (34), tak mě donutila prodat mého Mustanga, což jí dodnes vyčítám. Prý to není bezpečné pro děti a tak dále. Teďka už bezpečné auto pro děti mám, takže si pořídím nějakou pěknou Corvettu. Ta je jenom pro dva, tam jezdit s dětmi nebudu. Na léto, a dokud je pěkně, sundám střechu a udělám si radost,“ prozradil Vémola pro Oktagon MMA.

Zároveň přiznal, že další radosti bude sdílet i se svou rodinou.

„Koupil jsem pro děti dovolenou v Dubaji, pak Thajsko a tak dále. Táta měl šedesátiny, miluje kovbojky, tak jsem mu koupil zájezd do Grand Canyonu, byl to jeho životní sen,“ svěřil se Terminátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám