Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Sandře Bullock (59) příroda půvabem nešetřila. Ve své době patřila k neobsazovanějším a nejlépe placeným hollywoodským hvězdám a i když už profesně maličko polevila, v péči o svůj zevnějšek rozhodně ne. Ve středu Sandra slavila již 59. narozeniny a následující den byla v Los Angeles viděna, jak si nese květiny ve džbánku.

Květinový vzor měly rovněž její šaty, které zkombinovala se slaměnou kabelkou a pohodlnými pantoflemi. Sandře k narozeninám popřála řada jejích slavných kolegů a kolegyň včetně Jennifer Aniston prostřednictvím sociálních sítí. Ryan Reynolds například s jeho typickým humorem popřál herečce sdílením jejich nahé scénky z filmu Návrh z roku 2009.

Fanoušci oscarové hvězdy z Gravitace, kterou si zřejmě každý spojí i s její nezapomenutelnou rolí ve Slečně drsňák a jejích pokračování, budou ale nejspíš zklamaní. Sandra totiž plánuje dát si v Hollywoodu pauzu.

„Mohu být kreativní a mohu být součástí komunity, ale teď si moje práce před kamerou prostě musí dát pauzu,“ řekla herečka v rozhovoru pro CBS s upřesněním, že se nechce herectví vzdát úplně, ale ráda by trávila více času s rodinou. Jejím posledním filmem byl úspěšný akční snímek Bullet Train s Bradem Pittem v hlavní roli z loňského roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám