Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po letech mlžení ohledně úpravy svého poprsí nejmladší z nejslavnějšího sesterského klanu světa konečně kápla božskou. Kylie Jenner (26) v nejnovější epizodě v závěru třetí série reality show The Kardashians přiznala, že si hrudník nechala zvětšit. A to dokonce ještě jako tenagerka ve svých devatenácti.

Dnes pětadvacetiletá úspěšná influencerka a byznysmenka v oblasti vlastní kosmetické značky už v průběhu poslední série televizní show potvrdila, že absolvovala nějaké výplně. Během rozhovoru v nejnovější epizodě se svou blízkou kamarádkou Anastasiou Karanikolaou nejen, že připustila augmentaci, ale dokonce prozradila, že zákroku nyní lituje.

„Ty víš, že jsem si před Stormi nechala udělat prsa. Měla jsem krásná přírodní prsa, prostě nádherná, dokonalá velikost, dokonalé všechno. Kéž bych si je nikdy nenechala udělat,“ vypráví Kylie své kamarádce.

Podle expertů jde ovšem pouze o jednu z mnoha plastických operací, které má Kylie za sebou. Při porovnání s jejím dřívějším vzhledem je zřejmé, že si nechala zvětšit rovněž pozadí, vyplnit ústa, tváře a udělat operaci nosu. Nechme se překvapit, jaká další přiznání si pro nás dvojnásobná maminka, která byla před časem vyhlášena nejmladší dolarovou miliardářkou (díky vlastnímu přičinění) ještě přichystá...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám