Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Počasí se během jediného dne změnilo, teploty klesly o více než deset stupňů a lidé ještě tápou, jak se vlastně obléknout. A mezi ně patřili i hosté premiéry nové minisérie Matematika zločinu, kterou uvede kanál Voyo a proběhla v pražském kině Aero.

Protagonistky série se samozřejmě snažily, už proto, že jako součást herecké delegace musely předstoupit před publikum. V zelené róbě to seklo představitelce hlavní role Lucii Štěpánkové, slušelo to i půvabné blondýnce Barboře Bočkové anebo Kateřině Winterové (48).

Hodně dam, které patřily mezi hosty a v minisérii nehrají, zvolilo kompromisy mezi slušivými modely a deštivým počasím. Lepší boty si k etnickým šatům a baloňáku mohla obléknout herečka Martina Babišová (30), dost svérázný módní styl představila Marta Dancingerová (32), úplně košer nebyly ani ohrnuté rukávy růžového saka Jany Bernáškové (43). A Jakub Štáfek (33) si asi spletl premiéru v kině s návštěvou fotbalového stadionu.

Jak se oblékli další premiéroví hosté se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám