Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včerejší oznámení úmrtí irské zpěvačky Sinéad O’Connor zdrtilo hudební fanoušky napříč celým světem. Umělkyně, která se proslavila cover verzí Princovy písně Nothing Compares 2 U, který se v jejím podání stal megahitem, neměla na růžích ustláno. Naopak by se dalo říci, že její život byl jedním velkým trápením, které bylo završeno loňskou ztrátou syna.

O’Connor celé roky bojovala se svým duševním zdravím, které bylo definitivně podlomeno, když si loni v lednu její sedmnáctiletý syn Shane vzal život. Zpěvačka ve svém posledním příspěvku na Twitteru zesnulého syna označila za lásku svého života a jediného člověka, který ji kdy bezpodmínečně miloval.

Ani v soukromí a v partnerských vztazích Sinéad nenašla štěstí. Jejím prvním manželem byl hudební producent John Reynolds, jehož si vzala ve svých jednadvaceti a s nímž počala svého nejstaršího syna Jakea. Po čtyřech letech se v roce 1991 rozvedli, ale John zůstal důležitou součástí jejího života. Nejen, že se podíleli na synově výchově, ale produkoval i dalších jejích pět alb. V roce 2013 ji dokonce jako bubeník doprovázel na turné.

Další tři manželství pak stihla v letech 2004 – 2011, ale ještě předtím se jí v roce 1996 narodila dcera Brigidine Roisin Waters, jejímž otcem byl irský novinář John Waters. Necelý rok jí vydrželo manželství s novinářem Nickem Sommerladem. Následovala šestiletá pauza, během níž se jí roku 2004 narodil syn Shane (jeho otcem byl muzikant Donal Lunny) a v roce 2006 ještě přivedla na svět dalšího syna jménem Yeshua Francis Neil Bonadio (otcem je Frank Bonadio).

Její třetí svazek s hudebníkem Stevem Cooneyem trval mezi lety 2010 - 2011. Steva znala zpěvačka řadu let, zároveň byl i jejím kytaristou v kapele, ale ani toto partnerství nedopadlo. Rekordně krátké bylo ovšem její čtvrté a zároveň poslední manželství s psychoterapeutem Barrym Herridgem. Vzali se po tříměsíční známosti v Las Vegas. Po šestnácti dnech Sinead oznámila, že jdou od sebe. Zpěvačka následně v jednom rozhovoru uvedla, že by byla nejraději, kdyby se nikdy nevdala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám