Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po první trojici vám představíme další tři finalisty pánské soutěže krásy Muž roku, která bude během posledního srpnového víkendu vrcholit v Náchodě, kde se rozhodne, kdo je nejkrásnějším mužem Česka.

Číslo 4 si vylosoval dvaadvacetiletý fitness trenér Lukáš Kupkovič z Chebu, který ale pracuje v Praze. K tomu, aby se do soutěže přihlásil, ho prý vyhecovala kolegyně z práce. "Chtěl bych chytnout příležitost za pačesy a stát se modelem. Z kluků mám nejhezčí tělo. A i mým největším úspěchem bylo překonání podvýživy a vybudování tohoto mého vysněného těla," prohlásil.

S číslem 5 bude bojovat třiatřicetiletý Jan Koželuh, který se věnuje řízení projektů ve stavebnictví, konkrétně lehkých plášťů budov v Praze, a pochází z Klatov. "Můj věkový limit už je na hranici, tak jsem se odhodlal, že se přihlásím," řekl nám Honza, který je prý se svým životem spokojený.

Stavařině se věnuje také stejně starý Jan Legát, potetovaný Pražák je hlavní stavbyvedoucí. Ten měl k tomu, aby se do Muže roku přihlásil, podobný důvod, přemluvili ho lidé z jeho okolí. "Myslím si, že Muž roku by měl být opravdový a rovný chlap, který drží slovo. Což já jsem," myslí si.

Reklama

Další články

Načítám