Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z rodinné dovolené se stala dovolená hrůzy. Interiérová designérka pořadu Jak se staví sen Andrea Hylmarová, její partner Pavel a dvě děti byli na dovolené na řeckém ostrově Rhodos v oblasti nejvíce postižené požáry.

"Z hotelu jsme utekli na poslední chvíli, bez věcí. Ušli jsme asi deset kilometrů někam, bez informací, podpory, zájmu cestovní kanceláře. Už jsme v jiném hotelu. Kde budeme spát, co bude dál, nevíme. Doufám, že nám všechno neshořelo," tak zněla první sobotní zpráva, kterou Pavel E. s partnerkou Andreou uveřejnili na sociální síti. Později také zveřejnili sobotní sms zprávu od jejich delegátky.

"Vše je pod kontrolou, nejste v ohrožení. Teď už je to skoro celé uhašené," napsala jim delegátka Bára ve chvíli, kdy celou oblast zachvátily na jihu ostrova plameny.

Pavel sehnal z půjčovny auto a po své ose se snažil chránit rodinu. Měl štěstí, že se mu podařilo auto půjčit. "Opět bez podpory a kontaktu cestovní kanceláře. Ta odmítla klientům pomoci s jejich transportem," dodal Pavel E., který už je naštěstí s rodinou v Praze.

"Museli jsme být hodně proaktivní, aby nás cestovka do dalšího letu dostala. Ranní sliby, že nás určitě zkontaktují, vyšly opět naprázdno," dodala Andrea Hylmarová.

Samozřejmě jsme kontaktovali i cestovní kancelář, aby se k události vyjádřila. „Reklamaci pana E. jsme přijali a budeme se jí pečlivě věnovat. O průběhu tohoto šetření nebudeme informovat,“ sdělila Super.cz tisková mluvčí Lucie Bukovanská.

Reklama

Další články

Načítám