Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Sisa Lelkes Sklovská (58) oslaví už za pár měsíců 58. narozeniny. Tento věk by jí ale při pohledu na její tělo v bikinách hádal málokdo.

Operní diva vyrazila s manželem Jurajem před nějakou dobou za odpočinkem na Mykonos, odkud svým fanouškům sdílí pozdravy z večerních procházek, ale také od bazénu, kde ukázala své tělo ve dvojdílných bílých plavkách. Na snímku vyniká nejen její opálení, ale zejména dekolt, ploché bříško a štíhlé nohy.

Není se čemu divit, že se pod fotografií rázem objevily spousty lichotek.

„Postava osmnáctileté štiky,“ napsal jeden ze sledujících. „Jste nádherná žena,“ uvedl další. „Naše topka,“ vzkázala Sise kamarádka.

A jaké je tajemství její štíhlé postavy? Svůj tip nám nedávno prozradila. „Mám rušný život, dávám pozor na určitá jídla. Už dávno nekombinuji stravu a dávám pozor na to, aby to bylo stále dobré,“ svěřila se Super.cz slovenská umělkyně, která se vedle zpěvu věnuje také pedagogice. Konkrétně vyučuje obor muzikál na akademii múzických umění a získala také doktorský titul.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám