Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Schicková u nás patří mezi nejvyhledávanější modelky. Také je důkazem, že žena může být úspěšná ve své kariéře a zároveň být tou nejlepší maminkou dvou malých synů Eliota a Liama, které vychovává se svým manželem Lukášem Třešňákem.

„Když se chce, tak to vždycky jde. Musím říct, že mám doma velkou podporu, co se týká manžela, babiček nebo chův, které nám pomáhají. Jsem volná k tomu dělat další aktivity, ale nikdy nedělám vše na celý den, spíš si na pár hodin odběhnu. Liamek je malý a chci se mu věnovat, co to půjde, opravdu ten čas šíleně letí,“ řekla Kristýna pro Super.cz s tím, že i právě její malí synové ji udržují mimo další sportovní aktivity ve formě.

"Dávají mi zabrat, jsou trošku většího vzrůstu, jsou těžcí a mám s nimi co dělat. Kor s malinkým Liamkem, který má v půl roce skoro dvanáct kilo,“ svěřila se známá modelka, která je sportovní maminkou.

Zda se synové vydají dráhou profesionálních sportovců, jako se vydal Kristýny mladší bratr, fotbalista Patrik Schick, je zatím otázkou.

„Nějaké myšlenky tam jsou, ale nechceme na někoho tlačit, to co jim půjde, jim půjde. U Eliotka se projevují spíš kreativní a herecké vlohy, rád se předvádí. U Liamka nevíme, je to takový smíšek. S kluky přichází i různé strasti, pády, zranění, píchání uší, šití a všechno možné. Myslím si, že mě to bude čekat a stát velké nervy,“ prozradila s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám