Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo jí pouhých dvanáct let, když získala svou zřejmě životní roli. Jako vnučka milionáře Hammonda Alexis ‚Lex‘ Murphy v Jurském parku si ji zamilovaly miliony diváků a úspěch sklízela i u filmových kritiků. Herecké ceny se jen hrnuly. Řeč je o dnes dvaačtyřicetileté Arianě Richards, která však před filmem dala přednost zcela jiné kariéře...

Přestože se zdálo, že budoucnost má Ariana díky úspěchu Spielbergova trháku z roku 1993 a následně o čtyři roky později i z jeho pokračování Ztracený svět: Jurský park jasně nalajnovanou, k umění ji to táhlo víc.

Ariana vystudovala obor výtvarné umění a drama v New Yorku a následně pokračovala ve studiích v Pasadeně a dnes se živí jako malířka. Její doménou jsou krajiny a mořské scenérie a její styl se nejvíce přibližuje impresionismu. Největší inspirací pro ni byli Claude Monet, John Singer Sargent, John William Waterhouse a další. Její díla jsou vystavena v galeriích po celém světě.

Před kameru se Richards vrátila po nepříliš úspěšném televizním filmu Vlkodlak: zabijácký virus z roku 2013 po téměř desetileté odmlce loni, a to v komedii s názvem ’77. Dodnes se ale ráda vrací při nejrůznějších příležitostech jako jsou Comic Cony a jiné k roli, která ji proslavila. Proto například nedávno natočila i slavnou scénu z roztřeseným zeleným želé. Chybět nemohla třeba ani na loňské premiéře Jurského parku: Nadvlády v Kalifornii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám