Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není žádným tajemstvím, že tréninky v posilovně patří u Jennifer Lopez (54) k pravidelné rutině. Do svého oblíbeného luxusního fitka Tracy Anderson v Los Angeles se zpěvačka vydala i ve středu, tentokrát ji ovšem před vstupem čekala svízel v podobě zamknutých dveří. Viditelně rozladěná zpěvačka se nemohla doklepat žádného zaměstnance a nějakou dobu postávala venku, než ji nakonec kdosi dovnitř pustil. Náladu měla ovšem JLo pěkně pokaženou.

Jennifer byla celá situace očividně nepříjemná a přítomnost fotografa jí na náladě nepřidala. Manželka Bena Afflecka byla navíc ve svém cvičebním úboru nepřehlédnutelná, obzvlášť žlutočerné legíny s hadím vzorem zářily do dálky. Když nikdo na její klepání nereagoval, opřela se o zeď podniku držíc svou zlatou láhev s pitím a mobilní telefon a čekala, co se bude dít a zda se nebude muset vrátit domů 's nepořízenou'.

Rozmrzelost Jennifer neopustila ani po tréninku a když po nějaké době posilovnu opouštěla, údajně utrousila i několik nadávek, jak uvedl server Daily Mail. Ten rovněž podotkl, že kvůli této nepříjemnosti dost možná někdo dostane i padáka...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám