Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Jiráčková (24) dorazila na slavnostní premiéru filmu Barbie nejen jako živá panenka, ale také se inspirovala lookem herečky Margot Robbie (33), který vynesla na červený koberec v Hollywoodu.

„Moje dvorní make-up artistka mi dělala líčení i vlasy po vzoru Margot Robbie, které měla na hlavní premiéře. S tím, že ona se inspirovala panenkou Barbie. Šaty jsem měla objednané speciálně na tuhle premiéru z LA. Takže ten Hollywood, ze kterého Barbie pochází, jsem se snažila dostat sem,“ prozradila Gabriela, která tentokrát svým outfitem takový rozruch neudělala.

O to se postarala v Karlových Varech na jedné z přehlídek, kde přišla ve velmi odhaleném síťovém modelu, pod který oblékla jen kalhoty a sportovní podprsenku. Za tento outfit pak sklidila kritiku a zároveň spousty nenávistných komentářů. Jak tuhle stránku slávy známá blondýnka zvládá?

Už je to sedm let, co se o mně píše jako o první české Barbie. Za tu dobu jsem si uvědomila, že ty nenávistné komentáře nevychází z mého vzhledu, jde spíš o předpoklad lidí, že budu asi hloupá a namyšlená blondýna. Uvědomila jsem si, že to píšou lidé, kteří jsou nějakým způsobem frustrovaní a mají mylný pocit, že veřejně známé tváře nemají žádné problémy. Není to tak, vždy není vše růžové. Když mi přijde něco vulgárního a hnusného do zpráv nebo komentářů, tak toho člověka bloknu a za minutu o tom nevím. To už dělám několik let. Je lepší si tu negativitu nepřipouštět příliš k tělu. Neřeším to a neberu si to k srdci,“ svěřila se s tím, že většina negativních ohlasů přichází právě z Česka a Slovenska.

Reklama

Další články

Načítám