Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Sharlota (27) si ujíždí na extravagantních modelech, ve spodním prádle jste ji ale ještě neviděli. Sharlota předvedla, jak moc má vymakanou postavu. Její tělo je samý sval. Jak sama říká, vždy měla sportovní postavu, v posledních letech ale svalovou hmotu ještě nabrala.

"Moje postava byla vždy sportovní. Už nikdy nebudu ten hubenej drobounkej ptáček. Díky cvičení a nabírání svalové hmoty se cítím silněji a sebevědoměji než kdy dříve, děkuju ti tedy znovu, i když jsem si nejdřív zvykala, že vypadáš jinak," poděkovala zpěvačka svému tělu, které ji prý mnohokrát podrželo.

"Odložím si tady jedno poděkování pro tebe. Protože jsi se mnou zažilo už tolik a i přes to, že tě někdy tak zanedbávám a nemyslím na tebe, tak mě furt držíš a funguješ," dodala Sharlota a zároveň přiznala, že má nyní zdravotní problémy.

"Bohužel si teď procházím náročnějším obdobím ohledně zdraví a já vím, že spravedlivě ukazuješ vztyčený prst a slibuju, že se o tebe budu starat lépe a budu se snažit vstřebat a pochopit, že nejsi schopno zvládat vše na pohodu tak jako před deseti lety," uzavřela zpěvačka a rapperka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám