Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší a nejznámější tenisový turnaj Wimbledon si každoročně nenechá ujít řada slavných osobností napříč nejrůznějšími obory, celebrity nevyjímaje. Letos se tak v hledišti téměř bez povšimnutí objevila i půvabná Freida Pinto, kterou pro svět objevil režisér Danny Boyle díky svému filmovému trháku Milionář z chatrče.

Rodačka z Bombaje se na turnaji objevila po boku svého manžela fotografa Coryho Trana, jehož si vzala v roce 2020. Následujícího roku se jim narodil syn Rumi-Ray. Freida sice působila poněkud posmutněle, ale ve světlém klobouku jí to náramně slušelo.

Ještě předtím, než Freida potkala pohledného fotografa, strávila šest let s kolegou z Milionáře z chatrče Devem Patelem. Koncem roku 2014 se ovšem v přátelském duchu rozešli. Vdanou paní přitom mohla být ještě daleko dřív.

Tři roky totiž tvořila pár s indickým obchodníkem Rohanem Antaem, s nímž se dokonce v prosinci 2007 zasnoubila. V lednu 2009 mu ovšem dala košem, udělala tak údajně po telefonu a začala si právě s Devem Patelem. Ten od roku 2017 tvoří pár s australskou herečkou Tildou Cobham-Hervey.

Reklama

Další články

Načítám