Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen kvůli počasí, ale i díky přítomnosti krásné dámy to ve Španělsku vře. Eva Longoria (49) si s rodinou zajela do Marbelly a na pláži se nebála předvést všechny křivky své postavy.

Španělskou Marbellu si lidé spojují i s Agátou Hanychovou, která tam tráví čas v domě svého partnera Jaromíra Soukupa. Na pláži se tak klidně s herečkou, která se nejvíce proslavila v seriálu Zoufalé manželky, mohla potkat. Eva Longoria je totiž ve svých jednodílných, jasně růžových plavkách za více než šest tisíc korun nepřehlédnutelná, skoro jako by propagovala nový snímek o Barbie, který má v těchto dnech premiéru. Dva roky před padesátkou Eva oblékla kousek, který měl vepředu výstřih se zipem, vzadu pak byly plavky vykrojené v oblasti zad a jejich spodní díl byl v tanga střihu. Herečka tak celé pláži předvedla své pozadí a v nejmenším jí to nevadilo.

Na dovolenou vyrazila se svou rodinou, manželem Josém Bastónem a čtyřletým synem Santiagem Enriquem. Eva si teď užívá odpočinku po uvedení svého režijního debutu, snímku Flamin' Hot: Koření úspěchu. Ten pojednává o muži, který ke štěstí přišel díky vynálezu křupavé kukuřičné svačinky, a i když to Eva schytala za to, že příběh není tak úplně podle inzerované skutečnosti, film se i tak setkal s celkem pozitivním hodnocením. Není tak divu, že v Marbelle rozdávala úsměvy na všechny strany a vyzařovala z ní opravdová spokojenost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám