Hlavní obsah
Článek

Hned dvakrát v jednom týdnu si nekorunovaná česká jazzová a swingová královna Eva Pilarová (†80) oblékla paruku a vyrazila tak svým příznivcům dech. Jednou se převlékla za smyslnou cikánku na módní přehlídce, podruhé vystoupila ve světlé paruce se svým kamarádem travestitou Jardou, který ji imituje ve slavné skupině Screamers. „Máme stejné šaty, sukně, paruky. A umí mě napodobit snad líp než já sebe sama,“ prozradila nám Pilarová.

Během večera k patnáctinám Screamers byla Eva jedinou umělkyní, která se nebála vystoupit po boku svého travestity a zazpívat si s ním naživo svou píseň. „Někdy lidé poznají, že jsem to skutečně já až ve chvíli, když otevřu ústa,“ směje se zpěvačka s tím, že zatímco třeba taková Lucie Bílá byla svým imitátorem znechucena, ona sama je velmi polichocena. „Jardu znám dvacet let. Je o dost mladší, tak až tu jednou nebudu, bude šířit mou slávu dál. Jediné, čím mě štve, je to, že má hezčí nohy než většina žen,“ vtipkuje pěvecká hvězda.

Kromě ní se oslavy a zároveň křtu knížky zázračně zhubnuté Markéty Mayerové Kluci na podpatcích aneb skupina Screamers v divadle Hybernia zúčastnily také kmotry Heidi Janků, Kamélie, Hanka Křížková a Marcela Holanová. „V knize je ale i vyjádření Hany Zagorové, Daniela Nekonečného či Michala Nesvadby, kteří se z oslavy museli z pracovních důvodů omluvit,“ upozorňuje manažer travesti skupiny Ladislav Černý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám