Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná dcera Václava Kopty (58) a Simony Vrbické nedávno oslavila 22. narozeniny. Jana Koptová už rozhodně není malá holčička, což jednoznačně ukázala na dovolené u moře, kde nabírá síly na nové pracovní aktivity.

Už za pár týdnů totiž začne zkoušet svou první velkou muzikálovou roli a zbytek prázdnin stráví v divadle. Předtím ještě mladá zpěvačka vyrazila do zahraničí. „Letošní léto si užívám. Týden jsem strávila dovolenou s rodiči a sestrou v Chorvatsku,“ svěřila se Super.cz Jana, která se v představení objeví v hlavní roli Heleny Trojské.

„Nyní jsem před tím, než nám začnou v Divadle Broadway zkoušky muzikálu Troja, odletěla ještě na týden s přítelem do Turecka. Do konce léta pak budeme ve volných dnech podnikat výlety po vlastech českých,“ řekla Jana Koptová, která poslala pozdrav v plavkách.

Na snímcích, které vznikly při západu slunce, předvedla mladá umělkyně figuru v plavkách. A nutno říct, že na fotce, kde vystupuje z vody připomíná smyslné Bond gilrs. Potenciální nápadníci mají ale smůlu, Jana je totiž šťastně zadaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám