Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli uplynulo již 35 let od svatby herce Michaela J. Foxe (62) a Tracy Pollan (63). Herečtí manželé ke společným fotografiím sdíleli dojemná vyznání na sociálních sítích, která si vzájemně veřejně věnovali... Kanadský herec, proslulý díky filmové sérii Návrat do budoucnosti, již od roku 1991 statečně bojuje s Parkinsonovou chorobou.

„35 let!!! Všechno nejlepší k výročí, má lásko. Máme tady spoustu dalších skvělých společných dobrodružství. Nemohla bych tě milovat víc,“ napsala svému manželovi u společného snímku z dovolené herečka z amerického seriálu Rodinná pouta, kde se s Michaelem v 80. letech minulého století seznámili. Příspěvek už si vysloužil bezmála 45 tisíc lajků.

Fox se na Instagramu u jiné společné fotky pro změnu rozplýval: „35 let smíchu, života, naslouchání a lásky. Děkuji ti za to všechno. Navždy tvůj, Mike.“

Dvojice se brala v roce 1988 ve Vermontu a jsou rodiči čtyř dětí. Jako první se jim narodil syn Sam Michael (34), následovaly dcery – dvojčata Aquinnah Kathleen a Schuyler Frances (28) a ještě další dcera Esmé Annabelle (21).

Reklama

Další články

Načítám