Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na vztahu Sylvestera Stalloneho a jeho manželky Jennifer Flavin (54) je jasně vidět, že když se dva lidé snaží, mohou překonat i velké problémy. Každý, kdo ty dva viděl během dovolené na Sardinii, by asi těžko uvěřil tomu, že se loni touto dobou začal řešit rozvod.

Sylvester a někdejší modelka Jennifer spolu vydrželi pětadvacet let a vychovali tři dcery. Loni se ale zdálo, že bude pohádkovému manželství konec. V srpnu Jennifer podala žádost o rozvod a herec si nechal zakrýt dvě tetování týkající se právě jeho ženy. Hned v září ale prozradil, že si s manželkou sedli, všechno si vyříkali a rozvod se nekoná. V listopadu pak řekl, co bylo kamenem úrazu. „Někdy dávám práci přednost... což se už nebude opakovat," řekl magazínu Hollywood Reporter. A o něco později se dokonce celá rodina ukázala v reality show o životě jejích členů.

A jak se zdá, herec se se svou manželkou usmířil opravdu bravurně. Fotografové je zachytili během dovolené na Sardinii a pár se od sebe nemohl odlepit. Ani vysoká teplota, která teď na jihu panuje, nezabránila manželům v tom, aby na lehátku seděli vedle sebe, nebo byla Jennifer o svého muže minimálně opřená. V bazénu se pak sedmasedmdesátiletý herec odvázal a manželku zezadu chytil přímo za ňadra. Ta se jeho chování usmívala a bylo na ní vidět, že i ona je po boku svého životního partnera šťastná. Tak snad Sylvester splní své slovo a nebude jí už tolik utíkat za prací. Před sebou má teď hlavně premiéru dalšího pokračování trháku Postradatelní, tentokrát už s číslovkou 4.

Reklama

Další články

Načítám