Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní ženské hvězdy filmové série Rychle a zběsile Michelle Rodriguez (45) a Jordana Brewster (43) se o uplynulém víkendu vydaly na pláž. Každá ovšem na úplně jiném místě. Na představitelku Dominicovy (Vin Diesel) přítelkyně ‚Letty‘ Ortiz mohli fanoušci narazit ve Francii ve slavném Saint Tropez, filmovou Miu Toretto, jež představuje Dominicovu sestru, mohli potkat v Santa Barbaře.

Není pochyb, že obě slavné herečky si plavkovou sezonu užívají plnými doušky a i po čtyřicítce jsou ve skvělé formě. Zatímco Michelle vyrazila do Evropy se svými kamarádkami a zvolila černé monokiny s mnoha průstřihy, její kolegyně sáhla po něžnější variaci bikin s květinovým vzorem.

Rodačka z Texasu, která bodovala například i ve filmech Avatar, Resident Evil či v seriálu Ztraceni, zřejmě odletěla na dovolenou i oslavit své polokulatiny. Ve středu jí totiž bylo pětačtyřicet. Půvabné Jordaně je o necelé dva roky méně, ale na rozdíl od Michelle je zároveň maminkou.

S filmovým producentem Andrewem Formem mají dva syny – Juliana (9) a Rowana (7). Manželství jim ovšem nevydrželo. V roce 2020 Jordana podala žádost o rozvod, který byl následujícího roku završen. Loni v srpnu se znovu provdala za Masona Morfita. Čas neztrácel ani Form, jenž pojal za manželku herečku Alexandru Daddario (37).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám