Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Terezy Pergnerové (49) Samuel už toho má ve svém věku za sebou víc než dost. Jako dítě slavné mámy, která v životě udělala pár špatných rozhodnutí, se mu vždy dostávalo velkého zájmu médií. Nejinak tomu zřejmě bude i nyní, kdy Pergnerová přijala nabídku moderovat nováckou reality show Farma.

Dvanáctiletý Samuel nesl s Terezou každý její přešlap i každý její úspěch. Teď poprvé prozradil, co si vlastně o mámině práci a o tom, že se bude opět objevovat na televizních obrazovkách, myslí. „Jsem moc pyšný, co se na to dá asi jiného odpovědět?“ řekl Sam s dětskou upřímností.

Vzápětí ale dodal, že on sám by být moderátorem nechtěl. „Nebudu moderovat určitě. Určitě ne. Ale chtěl bych být jednotka rychlého nasazení, chtěl bych být voják,“ prozradil své sny. Svěřil se také, jakými koníčky si vyplňuje volný čas. „Moje největší koníčky jsou fotbal, snowboard a motokáry. Na těch jezdím s tátou a „jojuju“ – dělám různý triky s jojem,“ vysvětlil Samuel, kterého ve škole, asi jako každého kluka v jeho věku, baví hlavně tělocvik.

Kromě Samuela má Tereza ještě mladší dceru Natálku, na kterou Sam práskl, že ho vůbec neposlouchá. „Neposlouchá, ale mám ji rád.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám