Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ty hlavní hvězdy se proháněly s raketami po trávníku, ale i hlediště nejstaršího tenisového turnaje na světě Wimbledon bylo hvězdné. S britskou smetánkou v čele s princem a princeznou z Walesu se zde míjeli slavní herci i zpěváci.

Finálový zápas mužů, kterým se slavný turnaj zakončil, si nenechal ujít například herec Brad Pitt, jehož úsměv je stále neodolatelný, a tak jím oblažoval přítomné fotografy i publikum, nebo zatím poslední představitel Jamese Bonda Daniel Craig a jeho žena Rachel Weisz. Když je míjeli, Kate a William je nezapomněli pozdravit, princezna s manželským párem dokonce prohodila pár slov.

K dalším slavným, které bylo možné na finále zahlédnout, patřili herečka Lily James, zpěvák Nick Jonas, zpěvačka Ariana Grande, jež se věnovala hře i kolegovi z filmu Wicked Jonathanu Baileymu, herečka Emma Watson nebo herec Hugh Jackman.

Z finálového duelu mezi Novakem Djokovičem (36) a Carlosem Alcarazem (20) vyšel vítězně mladší Španěl. Ženské finále opanovala Češka Markéta Vondroušová.

Reklama

Další články

Načítám