Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Brodská (55) se čas od času pochlubí střípkem z mládí. Své dětství a pubertu si ráda připomíná na starých fotografiích, které nemá problém sdílet ani se svými fanoušky. Pravidelně přidává snímky s maminkou Janou Brejchovou, nejednou pobavila příhodou z období, kdy sdílela domácnost s hercem Jaromírem Hanzlíkem. Tentokrát dojemně zavzpomínala na tatínka, legendárního herce Vlastimila Brodského.

Herečka s otcem ráda trávila čas, kterého podle jejích slov nebyl dostatek... „Tatínek. Byla jsem s ním často a bylo nám spolu moc krásně! Jen…čím jsem starší, tím silnější mám pocit, že to nebylo dost často. Myslím na tebe pořád,“ svěřila se Brodská.

Herečka, kterou diváci mohou aktuálně vídat na obrazovce v seriálu ZOO, dojala nejednoho svého fanouška, ale také kolegy.

„Terezko, děkuju, měla jsem/ mám tatínka moc ráda. Jako herce. Točila jsem s ním pouze jednou, ale samozřejmě znám spoustu filmů a TV inscenací, kde hrál. Hodně jsem tehdy chodila na Vinohrady. Mám někde program s jeho podpisem,“ vzkázala jí Eva Holubová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám