Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) už před nějakou dobou frnkla se svým partnerem Jaromírem Soukupem (55) do zahraničí. Konkrétně do španělské Marbelly, kde vlastní mediální magnát nemovitost.

A ve vile u moře je již pořádně veselo. Ve Španělsku je totiž nejen jejich dcera Rozárka, ale také syn Kryšpín a za zahraničním sluníčkem již přiletěla také Agátina dcera Mia, kterou měl u sebe v posledních týdnech její otec Jakub Prachař.

Známá brunetka sdílí se svými "holčičkami" na sociálních sítích střípky jejího běžného dne. A je víc než zřejmé, že se rozhodně nenudí. S dětmi si užívá radovánky v bazénu, u moře nebo na pláži. A ve večerních hodinách navštěvují známé španělské město.

Agáta fanoušky občas potěší také nějakým tím snímkem v bikinách, které jsou jako dělané na vedra, která v Marbelle panují. Tentokrát zapózovala na pláži i se svou dcerou Miou, jež si spokojeně hrála s pískem. Zato Agáta okouzlila štíhlou figurou v bílých bikinách, ve kterých se daleko intenzivněji vyjímá její zlatavé opálení. Tři měsíce po porodu a třech dětech se udržuje ve skvělé formě, což jí fanoušci často chválí.

Ostatně už krátce po porodu promluvila o tom, že má spoustu pohybu, a to nejen kolem dětí, ale také se pustila do občasného cvičení. „Nebudu držet žádné diety, jen vynechám kila čokolád a litry zmrzliny,“ napsala na sociálních sítích už v dubnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám