Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mořskou sůl ve vlasech a krásné slunečné počasí si dopřává stálice televizní obrazovky Lucie Borhyová (46) v zahraničí. Na letní prázdniny s rodinou odletěla do oblíbeného Španělska, kam se letos vydala již poněkolikáté, není divu, země flamenca a paelly je jejím druhým domovem.

„Španělsky jsem se učila před lety, takže nějaké základy ovládám. Spíše ale rozumím, než mluvím, nicméně bych se chtěla španělsky naučit víc, protože ten jazyk miluji,“ svěřila se Super.cz před časem moderátorka, která si v místě dovolené užívá nejen skvělé jídlo, ale také dny na pláži a koupání v moři.

Z jednoho odpoledne u vody poslala svým fanouškům rozzářený pozdrav. Na snímku nechyběl její ikonický úsměv, obrázek rozzářila ale také svým modelem. „Plavky jako paprskem slunce vyšívané, ale mořská panna to není, jasný pane,“ zažertovala Lucie Borhyová, které už opravdu chybí jen ploutev mořské panny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám