Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Vondroušová (24) má dvojnásobný důvod k oslavám. Nejenže se stala královnou Wimbledonu, když ve finále porazila světovou šestku Tunisanku Ons Džabúrovou a získala svou první grandslamovou trofej, ale také je to rok, co si vzala za muže svého dlouholetého partnera Štěpána Šimka, se kterým se zná od patnácti let.

„Ani nevím, jak jsem to dokázala. Tenis je někdy bláznivý. Moc děkuji za podporu všem, kteří tu se mnou byli. Včetně mého manžela, který přiletěl až na finále. Zítra máme rok od svatby, tak to oslavíme všechno dohromady,“ řekla tenisová šampionka se slzami v očích po získání trofeje.

Manželé se vzali do roka a do dne od zásnub. Svatba proběhla na jednom z nejluxusnějších svatebních míst v Chateau Mcely za přítomnosti přátel a rodiny.

Tenistka byla v ten den skutečně za princeznu. Oblékla bílé krajkové šaty s vysokým rozparkem. K vysněné róbě zvolila i dlouhý závoj. Štěpán oblékl tmavě modrý oblek. Partneři sdíleli několik snímků ze svatby na sociální sítě. A to jak z příprav, tak obřadu nebo focení na tenisovém kurtu, který je konec konců jejich druhý domov. Podívejte se, jak jim to slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám