Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Klára Doležalová (50) má důvod k oslavám. Po boku svého muže, podnikatele Miodraga Maksimoviće, je už krásných 22 let. Společně tak patří k nejstabilnějším párům českého šoubyznysu, kterým kvete láska i po mnoha letech.

Stálice televizní obrazovky se pochlubila romantickým snímkem se svým mužem, ke kterému připojila srdíčko a napsala. „22 let v manželství, ty jo.“ Výročí oslavili sklenkou vína. S manželem vychovává půvabná moderátorka dvě dcery.

Mladší Mia je v pubertě, starší Natalia už oslavila dvacáté první narozeniny a chodí na vysokou školu. V máminých šlépějích se však zřejmě ani jedna nevydá.

„U té puberťačky ještě nevím, to se ještě může vyvinout. Ale u té starší určitě ne, tu mluvit před tolika lidmi spíš stresuje. Je na vysoké škole a je spíš knihomol. Já jsem extrovert a ona je spíše introvertní,“ svěřila se Super.cz Klára, která se svou rodinou pravidelně tráví léto v Chorvatsku, kde s mužem vlastní dům a pozemky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám