Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) se měsíc neobjevila ve společnosti. Užívala si domácí pohody a starostí o své, zatím, dva kluky - manžela Karla a syna Maxe. Výjimku udělala, až když dorazila na narozeninovou oslavu svého tchána Karla Vágnera staršího. V pátém měsíci vypadá modelka skvěle. „Mám stavy, kdy mi nejvíc chutná klobása z Václaváku a chilli čokoláda. Ale střídám to i se zdravými jídly, abych měla správnou výživu pro miminko,“ svěřila.

„Zatím mám nahoře čtyři kila, tak nevím, jestli je to málo nebo hodně. Netloustnu nikde jinde než na břiše,“ krčila rameny Simona. „Ještě se nevalím a chystám se i k moři. Stala jsem se ambassadorkou Mauritia, tak tam 1. června odlétáme a v červenci budeme tři týdny v Toskánsku,“ plánuje Simona.

Hned po porodu má ale už naplánovanou práci. „Dostala jsem totiž nabídku fotit asi tři kalendáře a první by se měl realizovat v říjnu, kdy mám termín porodu. Budu se potřebovat dát do kupy asi během třech dnů, tak jsem na to sama zvědavá,“ míní Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám