Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Florence Pugh (27) má ráda přirozenost a nevadí jí ani nahota. To dokázala i na premiéře nového snímku, kdy jí šaty sotva zakryly ňadra. Nejvíce si hereččin model užili fanoušci, kteří ji požádali o podpis.

Herečka není jednou z těch, kteří by před svými obdivovateli utíkali. Právě naopak, Florence v Londýně zamířila přímo k hloučku fanoušků a neváhala se podepisovat. Pánové, kteří se kolem ní sešli, si ale nakonec kromě podpisu odnesli i velký zážitek, protože hereččiny šaty v horní části víc odhalovaly než zahalovaly. Róba značky Valentino Couture byla sice honosná, látkou ale v módním domě nešetřili spíše na sukni, a tak Florence ukázala skoro celá svá ňadra. Pohotový fanoušek z levé části fotografie si dokonce určitě stihl udělat i pár snímků do domácího alba.

Florence ale svá ňadra v průběhu slavnostní premiéry částečně odhalila v šatech ještě několikrát. Fanoušci se už jistě těší i na to, jestli se odhalí i v novém snímku Oppenheimer režiséra Christophera Nolana, který zachycuje vývoj atomové bomby a kde herečka ztvárnila Jean Tatlockovou, která byla zapletená do románku s J. Robertem Oppenheimerem. V dalších rolích se představí Cillian Murphy, Emily Blunt nebo Matt Damon. Zajímavé je, že film má premiéru 21. července, ve stejný den jako velmi propagovaný snímek Barbie. Spousta filmových fanoušků si tak zakoupila lístky na oba snímky, kterým se kvůli tomu začalo říkat „Barbenheimer“.

Reklama

Další články

Načítám