Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z bývalé hvězdy modelingového nebe Karlie Kloss (31) je dvojnásobná maminka. O radostnou novinu se podělil její manžel Joshua Kushner na Instagramu, kam sdílel snímek spícího miminka v modré čepičce, podle čehož lze usuzovat, že i tentokrát se jim narodil chlapec. Manželé již vychovávají dvouletého syna Leviho.

„Vítej na světě. 11. 7. 23,“ zněl jednoduchý popisek u fotky novorozence, o kterou se podělil modelčin manžel, který pochází ze zámožné americké židovské rodiny obchodníků. Jeho bratrem je Jared Kushner, manžel Ivanky Trump.

V době, kdy se Karlie s Joshuou dala dohromady, platila za jednu z nejžádanějších modelek světa. Tehdy se psal rok 2012, Karlie bylo dvacet a nemohla chybět na žádné prestižní přehlídce.

V té době už měla za sebou kampaně pro značky Jean Paul Gaultier, Donna Karan, Nina Ricci, Chloé, Lacoste, Alexander McQueen, Yves Saint Laurent, Elie Saab, Dolce & Gabbana, Gap, Dior, Hermès, Oscar de la Renta, Sonia Rykiel, Topshop, Victoria's Secret, Adidas a spoustu dalších. Karlie byla zkrátka v kurzu a na roztrhání.

Měsíc poté, co v roce 2018 zveřejnila, že konvertovala k judaismu, následovalo oznámení zásnub s Kushnerem. Ještě téhož roku v říjnu došlo i na svatbu v New Yorku. V červnu 2019 měli ještě druhý obřad ve Wyomingu. V průběhu vztahu s Joshuou postupně Karlie upouštěla od své původní branže a začala se věnovat spíše vaření a pečení. Například její Karlie Kookies bez lepku a laktózy jsou vyhlášené...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám