Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) se ve společnosti objevuje jen sporadicky. Nenechala si ale ujít vystoupení v rámci akce Královny popu, které se konalo na Karlštejně. Kromě ní na koncertě nechyběly Monika Absolonová, Bára Basiková nebo Olga Lounová.

A oblíbená zpěvačka Ilona Csáková na populární akci, která se letos konala naposledy, nejen zazpívala a potěšila tak řadu svých fanoušků, ale pochlubila se i dospívajícím synem Danielem, kterého má se svým manželem Radkem.

Daniel v září oslaví už čtrnácté narozeniny, a jak je vidět, roste jako z vody. Však je také po tatínkovi vysoký a maminku brzy přeroste.

Csákové doma dělá radost ještě o tři roky mladší syn Dominik, doma je tak ženské pokolení v menšině, ale to zpěvačce nevadí. Vždy si přála krásnou rodinu, a to se jí do puntíku splnilo. Na pódiu jí to navíc moc slušelo, a tak by klidně mohla své fanoušky těšit zpěvem častěji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám