Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ke stále populárnímu trendu na sociálních sítích se tentokrát přidala i Lejla Abbasová (44). Čtyřnásobná máma se v aktuální vlně veder rozhodla zchladit u řeky a při té příležitosti se v plavkách pochlubila svou neskutečnou figurou.

„Moje první ofiko foto v plavkách,“ svěřila se vtipně Lejla na sociální síti, kde sdílela snímky z výletu u řeky Orlice. Letošní letní prázdniny se totiž rozhodla trávit nejen u moře. „Plánujeme čtrnáct dní Chorvatsko a tři destinace po Čechách. Bohužel nestihneme Keňu, ale co se dá dělat,“ svěřila se Super.cz moderátorka, která je čtyřnásobnou maminkou.

Doma jí dělá radost nejen nejstarší syn David, kterého má s Michaelem Kocábem, ale také dcera Iman a dvojčata Ben a Teo, které má se současným partnerem Volkanem Kaynakem. Postavu má Lejla, která před lety začínala na přehlídkových molech, naprosto perfektní a vedle proklatě dlouhých nohou se může chlubit i plochým bříškem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám