Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože příští rok oslaví už čtyřicáté narozeniny, mladší kolegyně by stále strčila do kapsy. Romana Pavelková (40) se o korunku krásy ucházela v roce 2008. A i po patnácti letech po soutěži miss se může v bikinách chlubit výstavní figurou.

První letní dovolenou si sexy rusovláska užila u moře. „Byli jsme v Turecku v Side, bylo to tam skvělé a moc jsme si to užili. já jsem si doma zapomněla veškeré líčení, tak to byl pro mě detox a po desítkách let jsem nebyla vůbec namalovaná,“ prozradila nám Romana, která na sobě stále dře.

„Snažím se stále pravidelně cvičit, a to třikrát až čtyřikrát týdně. Zadarmo to není,“ dodala Pavelková, která na dovolenou vyrazila se synem Maxíkem a přítelem Milanem. Letní prázdniny už mají rozplánované a budou takřka stále na cestách. „Skvěle jsme si to užili a těšíme se na další společnou dovolenou, pojedeme s Milanem do Itálie a do části Rakouska. A pak máme v plánu jet na Moravu a s Maxíkem pojedu ještě s kamarádkami a s dětmi na týden na hory, letos pojedeme do Pece. Prázdniny máme dost rozplánované, moc se těšíme,“ dodala pro Super.cz modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám