Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Památku na poslední dny porodem si nechala udělat stejně jako řada nastávajících maminek i Dominika Myslivcová (29). Influencerka, která ráda provokuje, ale rozhodně nezůstala při zemi a nafotila pořádně žhavé snímky.

Se svým přítelem Zdeňkem se blondýnka těší na chlapečka. Veškerou výbavu pro miminko má nastávající maminka připravenou a nyní už jen odpočítává dny do porodu. „Miminko má už docela slušný šatník, a dokonce jsem začala vybavovat i pokojíček. Jen čekám, až mi přijdou všechny věci,“ svěřila se Super.cz Dominika, která před narozením syna stihla ještě nafotit těhotenské snímky, na kterých vypadá velmi sexy.

„Přesně takto 90 % těhotenství fakt nevypadám, a ani se tak necítím. Ale tyto fotky jsou opravdu top, to se musí uznat,“ uvedla Dominika, která především poslední horké dny nesnáší nejlépe, a tak se na příchod syna, jehož jméno si nechává do porodu pro sebe, opravdu těší. „Už odpočítávám. Opravdu je to v těch vedrech dost náročné," svěřila se Super.cz Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám