Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2010 Jitka Válková (32) nezahálí. Poté, co jí nevyšel konkurz do muzikálu Quasimodo, vrhla se na aerobik. A rozhodně nemá malé cíle. Rozhodla se totiž, že se stane takřka profesionálním sportovcem. Dokonce se chce zúčastnit Mistrovství republiky v aerobiku.

„Jsem ráda, že mohu společně se zbytkem týmu lidem ukázat, že cvičit a dělat tak něco pro své zdraví, postavu a vitalitu, můžeme my všichni. Samozřejmě nejde jen o to něco natrénovat, objíždět závody a snad i vítězit. Chci spíše poukázat na to, že sport je zábava. A když se mu začnete věnovat, můžete dosáhnout neuvěřitelných výsledků. Ať už je to prvenství v soutěži, nebo shození pěti kil do plavek,“ svěřila se Super.cz Válková, která má v těchto dnech opravdu napilno. Se svým týmem, který se skládá z osmi lidí, pilně trénuje, aby se mohla ke konci května zúčastnit kvalifikace na B soutěži Mistrovství republiky v aerobiku.

Pružná postava a prvenství na soutěži nejsou jedinými důvody, proč se mladá kráska rozhodla pro aerobik. Chce si totiž zlepšit fyzičku, aby si na příštím konkurzu mohla splnit svůj životní sen a hrát ve vysněném muzikálu. Odborná porota jí totiž nejvíc vytýkala, že fyzicky nezvládla náročnou choreografii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám