Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka známá ze seriálu Melrose Place nebo z nekonečné soap opery Tak jde čas v úterý oslavila významné jubileum, ale dáreček v podobě odvážného snímku věnovala svým příznivcům ona. Celkem 3,6 milionu sledujících v rámci Stories potěšila Lisa Rinna fotografií z koupelny, na níž je zvěčněna v rouše Evině.

Rinna k fotografii připsala pouze slůvko ‚sesenta’, označující šedesátku ve španělštině. A jak už to tak bývá, na internetu rozdělila čtenáře na dva tábory. Jedni obdivují její neuvěřitelnou formu, zatímco druzí hodnotí její počínání slušně řečeno s nelibostí. Někteří dokonce její časté odhalování vnímají jako zoufalou snahu o získání pozornosti.

Pravdou zůstává, že Lisa patří mezi celebrity, které si dopomáhají k mladistvému vzhledu nejrůznějšími úpravami a kosmetickými procedurami. V poslední době se rovněž hojně mluví o jejích dvou dcerách, které má s manželem, hercem Harrym Hamlinem, známým především ze Souboje Titánů.

Jak pětadvacetiletá Delilah Belle Hamlin, tak její o tři roky mladší sestra Amelia jsou hvězdami modelingu. Delilah navíc čím dál častěji vystavuje na odiv své křivky a chodí polonahá. Na oslavu svých pětadvacetin například vyrazila v tak průsvitných šatech, že se i kolemjdoucí museli červenat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám