Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Jaroslav Brousil si v minulosti prošel doslova peklem. Jen pár let po úmrtí svého bratra se musel vyrovnat se smrtí svých rodičů.

„Utíkal jsem z té nemocnice ven, tam jsem si klekl a řval, protože jsem se z toho potřeboval vyřvat,“ popisoval ve druhé části podcastu Vypovězení Jarda den, kdy přišel o prvního z rodičů.

Problémy začaly úmrtím jeho bratra Honzy, které společně s domácím násilím přivedlo jeho matku k alkoholu. Osudnou se jí stala cirhóza jater. Před dvěma lety zemřel i Jardův otec, také jemu se stal osudný alkohol. City k oběma rodičům podle moderátora CNN Prima News nelze srovnávat, úmrtí otce v podcastu přirovnává ke konci hororového filmu.

„Vnímám ho jako největšího viníka toho, že tu mamka není,“ připomíná Jarda týrání v rodině. Zároveň mluví o následných terapiích, kterými řešil traumata z dětství.

Jaroslav Brousil navazuje na úvodní díl Vypovězení, ve kterém otevřeně mluví o vážném onemocnění a smrti bratra, domácím násilí nebo šikaně. Dnes se mu daří v pracovním i osobním životě, a také proto se rozhodl svými zkušenostmi pomáhat dál. Po rozchodu na konci minulého roku je opět šťastně zadaný, na Primě moderuje Zprávy.

Tvůrcem Vypovězení je studio Podcastroom a nezisková organizace Wine for Help, za kterou stojí právě moderátor Jaroslav Brousil.

Reklama

Další články

Načítám