Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá tenistka Lucie Šafářová (37) a hokejista kladenských Rytířů Tomáš Plekanec (41) v sobě nezapřou sportovce. Oba si totiž bez pohybu a aktivního odpočinku neumí představit žádnou dovolenou. A to ani s dětmi.

S dcerou Leontýnkou (3) a synem Oliverem (1) si nedávno užívali společné rodinné chvilky na řeckém ostrově Zakynthos, momentálně si pak dopřávají pohodu na oblíbeném portugalském ostrově Madeira. Oba se svým fanouškům pochlubili snímky z dovolených. Ty jim zatím vychází na jedničku.

Svědčí o tom i úsměv Tomáše Plekance, jenž ho na fotkách na své tváři zas tak často nevykouzlí. Sympatický hokejista si Zakynthos zamiloval. „Moře, pláže, jeskyně, fitko, tenis, padel tenis, želvy, čtyřkolka, auto, člun. Stihli jsme toho podle očekávání dost a bylo to fajn,“ pochvaloval si Plekanec, jenž nyní rozdává úsměvy na Madeiře.

„Miluju tenhle ostrov,“ rozněžnila se Šafářová u jedné krásné vyhlídky. Jak je vidět, tenhle páreček se hledal, až se našel.

Reklama

Další články

Načítám