Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší se slavných Kardashianek Kourtney (45) se již za pár měsíců stane čtyřnásobnou maminkou. Očekávání příchodu miminka na svět si ovšem momentálně zpříjemňuje pobytem na Havaji, kam odletěla relaxovat i se svými dětmi. K letnímu pobytu si vybrali ostrov Kauai, kde si vychutnávají křišťálově čisté moře jako stvořené k potápění.

Jelikož je nastávající otec Travis Barker (47) pracovně zaneprázdněn a se svou kapelou Blink 182 absolvuje světové turné, letní dovolené s manželkou se nemůže účastnit. Kourtney ovšem rozhodně nedělá problém postarat se o své tři potomky, které má s bývalým partnerem Scottem Disickem, sama. S sebou vzala dokonce i neteř North, dceru své sestry Kim.

Šťastnou novinku o tom, že čeká další dítě, přitom Kourtney oznámila světu vskutku originálně. Minulý měsíc během koncertu kapely, v níž její manžel působí jako bubeník, vytasila transparent s nápisem: „Travisi, jsem těhotná!“

Přestože se zdál být překvapený i samotný hojně potetovaný hudebník, později se nechala slyšet jeho exmanželka, že to ani pro ni nebyla žádná novinka. Ať už to bylo, jak chce, jedno je jasné, slavná rodinka se brzy rozroste o dalšího člena. Nechme se překvapit, zda se i tentokrát nechá Kourtney natáčet během porodu stejně jako před jedenácti lety, kdy přiváděla na svět dceru Penelope. Kourtney tehdy rodila před kamerami jejich tehdejší rodinné reality show Keeping Up With the Kardashians.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám