Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Srovnávají ji se zpěvačkou Duou Lipou nebo s modelkou Hailey Bieber. Nejvíce pozornosti mezi svými fanoušky budí třiadvacetiletá pokladní a influencerka snímky v bikinách. Alejandra Silva z Mexika se jim líbí tak, že ji nabádají, aby si založila profil na platformě s placeným a pikantnějším obsahem. Ona odmítá.

Přidat se na OnlyFans nechce z rodinných důvodů. „Táta by mě nenechal, myslím, že z toho má úzkosti, jsme v pohodě,“ odpovídá na žádosti fanoušků, kterých má na Instagramu přes 464 tisíc, na TikToku víc než 2,3 milionu.

„Nádherná žena“, „Krásná v celém rozsahu toho slova“ nebo „Bohyně“. To jsou komentáře, kterých si Alejandra může každý den přečíst tisíce. V jiných, rovněž obdivných, ji fanoušci přirovnávají světovým celebritám. „Jako dvojče Hailey Biber“, nebo „Miluji tě, Duo Lipo“, vzkazují mladé ženě.

Ta pracuje v řetězci supermarketů oxxo, ale vzhledem k tomu, že už si jí všimla média po celém světě, je možné, že jednou bude stejně slavná jako právě Dua nebo Hailey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám