Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katy Perry (39) a Orlando Bloom (47) se o víkendu nechali doslova strhnout během koncertu Bruce Springsteena, který v sobotu vystoupil na hudebním festivalu BST v Hyde Parku. Dvojice se od sebe nemohla odtrhnout a romantické projevy včetně vášnivých polibků nebraly konce.

Rodiče dvouleté Daisy Dove si vystoupení třiasedmdesátileté hudební legendy užili ze speciálně postavených tribun, odkud měli prvotřídní výhled na podium. Společně s nimi z VIP sektoru sledovaly koncert i další hvězdy a do rytmu se s nimi pohupovali například Emma Thompson, Leslie Mann či oscarový Tim Robbins.

Interpretka hitů I Kissed a Girl, California Gurls či Roar vypadala v růžovém crop topu a slunečních brýlích stejné barvy senzačně, Orlando si vystačil s nadčasovým bílým tričkem. Jeden z mnoha polibků se svou vyvolenou dokonce zvěčnil na mobilní telefon.

Láska mezi Katy a Orlandem kvete už od roku 2016, kdy se potkali na after party po Zlatých glóbech. Po roce randění ovšem přišel zlom a pár se na čas rozešel. Na Valentýna roku 2019 herec požádal zpěvačku o ruku a následující rok se stali rodiči dcery Daisy. Přestože svatbu zatím nestihli, není pochyb o tom, že to těmto dvěma stále skvěle klape...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám