Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mirai Navrátil (31) si nemůže na nic stěžovat. Daří se mu v soukromém i pracovním životě. Už pátým rokem je šťastně zadaný s přítelkyní Míšou, která je kuchařka. Jak nám nedávno prozradil, nebránil by se tomu, být už tatínkem. „Ano, samozřejmě, dokážu si to už představit,“ odpověděl na toto téma nedávno Super.cz.

Než se mu ale splní tento sen, rozhodl se, že si splní ještě další velké přání. „V říjnu jsem se zamiloval do lítání a přijde mi, že se to víc a víc prohlubuje. V květnu jsem v rámci výcviku poprvé letěl sám. Teď už lítám jak poblázněný skoro každý den a máme s Marcusem Krugem nesmělý plán obletět s malým letadlem zeměkouli. Tak mi držte palce, a když někdy budete chtít svézt a já budu mít díru v kalendáři, moc rád,“ práskl na sebe nyní zpěvák na sociální síti.

Fanynky tuto výzvu vzaly vážně a oblíbenému muzikantovi tak chodí žádosti, že se s ním chtějí proletět. „Tak tohle bych si chtěla rozhodně splnit, určitě to musí stát za to,“ napsala mu jedna z nich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám