Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pěti lety se blogerce Týnuš Třešničkové (28) obrátil život naruby. V roce 2018 byla během barmanské show v jednom podniku v Turecku brutálně popálena. Dnes je velmi silnou ženou, která se svým zraněním může být inspirací dalším lidem. Navíc díky svému movitému příteli Davidovi je často na cestách. Pendluje mezi Českem a Itálii. Vztah na dálku jí nevadí.

Pořád jezdím do Itálie. Teď je tu akorát se mnou a zase nás čekají nějaké cesty po Itálii. Náš vztah není úplně na dálku. Týden je tady v Česku, týden je v Itálii, někdy tam jezdím za ním. My jsme téměř permanentně spolu,“ popsala nedávno Týnuš Super.cz své soukromí.

A právě tato charismatická brunetka je aktuálně ve Veroně, ze které se pochlubila provokativními fotkami. Sexy minišatičky daly vyniknout jejímu tělíčku. Za svoji odvahu a za to, že ukazuje své popálené tělo, dostává mnoho obdivných zpráv. „Vypadáte nádherně, elegantní, vkusná mladá žena.“ „Opět jsi neskutečně moc nádherná, Týnuško,“ psali jí sledující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám