Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Leonor, nesoucí titul kněžna asturská, je starší dcerou španělského královského páru, a tak je pochopitelně právoplatnou dědičkou trůnu. Půvabná dívka koncem října oslaví osmnácté narozeniny a s rodiči stále častěji absolvuje královské povinnosti. O víkendu po boku maminky, královny Letizie, a otce, krále Filipa VI., zavítala do Zaragozy, kde navštívila vojenskou akademii, již bude od září navštěvovat.

Leonor tak poprvé oficiálně zavítala do školícího střediska General Military Academy, kde se v sobotu konala mimo jiné i vojenská přehlídka. Budoucí španělská královna, která nedávno získala titul z UWC Atlantic College ve Walesu, zde stráví studii příští tři roky.

Sympatická Leonor zaujala v bílých letních šatech s černými puntíky, zatímco její maminka opět potvrdila svůj status módní ikony. Ve světlém kostýmku složeném ze sukně v midi délce a sáčka vojenského střihu bez rukávů vypadala elegantně i moderně zároveň.

Španělský královský pár má ještě dceru Sofii. O rok mladší infantka Sofie Španělská následuje Leonor v linii nástupnictví na španělský trůn.

Reklama

Další články

Načítám