Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotek v plavkách na pláži se u Lucie Vondráčkové (44) ani letos v létě nedočkáme. Herečka tráví letní prázdniny raději v Česku a výlety za hranice ji příliš nelákají. Se svým přítelem, zápasníkem Zdeňkem Polívkou, se i tak podívala na skok do Ameriky.

Jejich cesty totiž vedly na oblíbené výletní místo nedaleko Prahy. „Krásy Česka, lom Velká Amerika,“ napsala si herečka k fotce z výletu. Snímky ze soukromí se svým bijcem sdílí Vondráčková jen sporadicky, fanouškům tak udělala velkou radost. „Stejně Vám to sluší a fandím Vám,“ stálo v jednom z komentářů. „Moc vám to sluší, moc vám fandím, Lucko,“ napsala další z fanynek.

Vedle výletů po Česku se syny Matyášem a Adamem čeká Lucii Vondráčkovou během letošního léta také práce. „S dětmi proplujeme všemožnými hrady a zámky, protože točím pohádku. Oni mě nikdy neviděli v pohádce, slyšeli mě jako Mavis v Hotelu Transylvánie, ale já jim nepouštím věci se sebou, jsem radši, když jsou se mnou na těch hradech, aby trochu zažili genius loci,“ prozradila Super.cz herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám