Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divoký mejdan na filmovém festivalu v Karlových Varech si nenechaly ujít spousty známých osobností českého showbyznysu. Večírek probíhal na karlovarské rozhledně Diana, kde se letos postaral o zábavu moderátor Ondřej Sokol, kapela Mig 21 nebo Jelen.

Ač se večírek koná na rozhledně, která je obklopená lesem, tak se dámy pořádně vymódily a nebály se obout ani pořádně vysoké podpatky. V růžových šatech zazářila Yvetta Blanarovičová (60) nebo bývalá partnerka dabéra Zdeňka Mahdala, sexbomba Lenka Dragounová, jejíž šaty měly hluboký dekolt a proklatě vysoký rozparek, který si může známá blondýnka se svýma dokonalýma nohama dovolit.

Bílé šaty, které by si mohla obléct i kdejaká nevěsta, vynesla o 37 let mladší partnerka herce Zdeňka Podhůrského (65), která se nově obarvila na zrzku. Na večírku měla také vůbec nejvyšší boty ze všech dam.

Velmi to slušelo herečce Kristýně Leichtové (38) ve světlém modelu, který si koupila v sekáči. K outfitu zvolila svěží makeup a vlasy uhlazené ve stylu mokrého efektu. V červených šatech s holými zády okouzlila herečka Sara Sandeva (26). Nepřehlédnutelná byla také modelka Karolína Kokešová (28) v rafinovaných šatech s rozparkem i průstřihem v oblasti pasu.

Reklama

Další články

Načítám